Jump to content
isac_sb

My Altis life server v5.0 is not starting?

Recommended Posts

So I followed this video: 

When I try to join the server (after choice role in the lobby) I get a dark screen with this message on it: extDB failed to load! please contact an administrator!                 I also get this error in my logs: 

extDB3: https://bitbucket.org/torndeco/extdb3/wiki/Home
extDB3: Version: 1.028
extDB3: Windows Version
Message: All development for extDB3 is done on a Linux Dedicated Server
Message: If you would like to Donate to extDB3 Development
Message: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2SUEFTGABTAM2
Message: Also leave a message if there is any particular feature you would like to see added.
Message: Thanks for all the people that have donated.
Message: Torndeco: 18/05/15


extDB3: Found extdb3-conf.ini
extDB3: Detected 4 Cores, Setting up 4 Worker Threads
extDB3: ...
extDB3: ...
extDB3: ...
extDB3: ...


[20:08:59:702054 +01:00] [Thread 7516] extDB3: MariaDBConnectorException: altislife: Unknown database 'altislife'

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, isac_sb said:

So you want me to start over again?

Seems like you need to. Your extDB3 config seems to be looking for a DB named altislife that doesn't exist at the adress you gave it or the user you gave it has no access to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, imthatguyhere said:

Seems like you need to. Your extDB3 config seems to be looking for a DB named altislife that doesn't exist at the adress you gave it or the user you gave it has no access to.

When I try to start the server in TADST it says this: You must use a valid server executable first! Then it opens a the Arma3Server folder! when I prees the extDB folder there is nothing inside it? please help... @imthatguyhere

Edited by isac_sb

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hate TADST and would recommend just following the official tutorial and using a bat file. That error means you don't have an arma3server.exe selected or something like that (maybe it's missing, IDK).

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, imthatguyhere said:

I hate TADST and would recommend just following the official tutorial and using a bat file. That error means you don't have an arma3server.exe selected or something like that (maybe it's missing, IDK).

Okey changed it to start.bat! I am now not useing TADST! get this in my "mission starter"
16:40:01 Dedicated host created.
16:40:11 BattlEye Server: Initialized (v1.217)
16:40:11 Autoinit is supported only for persistent missions!

@imthatguyhere
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, isac_sb said:

Okey changed it to start.bat! I am now not useing TADST! get this in my "mission starter"
16:40:01 Dedicated host created.
16:40:11 BattlEye Server: Initialized (v1.217)
16:40:11 Autoinit is supported only for persistent missions!

@imthatguyhere
 

One of your configs needs to set persistent for that option to work: https://community.bistudio.com/wiki/server.cfg

Share this post


Link to post
Share on other sites

If this issue has been resolved, please confirm and reply with the resolution. This topic will be closed if no reply is given within 72 hours

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...