Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Flinty

Altis Life 4.4 Database Error

Question

Hi all, 

Currently in the process of setting up an Altis Life mission of 4.4 and I've been having an issue with ExtDB2. Every time a test player connects, they are unable to get past the "Setting Up Client" screen. Any help appreciated gents.

 

Server RPT: https://pastebin.com/KTTYKqDf

ExtDB2 Config: https://pastebin.com/ur74Bavk

 

If you require any extra info, lemme know!

 

Cheers, 

Flinty

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Pretty sure 64 bit Arma 3 doesn't support extDB2.

I think that was the reason that the framework was moved to extDB3.

ExtDB logs?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Okay, tried running 32bit

Call extension 'extDB2' could not be loaded: %1 is not a valid Win32 application.

"extDB2: Error with Database Connection"

 

Same issue as before. Can post new logs if wanted!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So do you still need help?

Honestly, I can't be fucked waiting hours for a response on the forums to troubleshoot whatever the issue may be.

If you still need help add me on steam @ https://steamcommunity/id/monkagun

I can assist you through a program of your choice whether it be join.me or teamviewer I don't care.

Cx

You did it wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×