Jump to content
Repentz

Professional Looking HUD

Recommended Posts

On 20/08/2017 at 2:31 PM, Franco Drambuie said:

 

You do have the files - check the below location 0 assuming you have extracted the PBO. Check the script carefully and make sure you extract the HUD files into your textures folder and point the scripts to the new location 

LIFEctrl(IDC_LIFE_BAR_WATER_RING) ctrlSetText "VindicateAssets\images\textures\HUD\water0.paa";

to this

LIFEctrl(IDC_LIFE_BAR_WATER_RING) ctrlSetText "\Altis_Life.Altis\textures\HUD\water0.paa";

files location:

\Altis_Life.Altis\dialog\hud_stats.hpp

\Altis_Life.Altis\core\functions\fn_hudUpdate.sqf

\Altis_Life.Altis\core\functions\fn_hudSetup.sqf

If you do not have speakers and seatbelts scripts then do the below

//#define IDC_LIFE_BAR_Speaker 3007
//#define IDC_LIFE_BAR_SeatBelt 4203

 

@Deadlesszombie I did this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
1 hour ago, MrExtremePulse said:

Hey guys, So i installed this and now everytime i click on Kavala to spawn, my game crashes, it only started after adding this script in, could someone please help. Thanks

 

RPT LOGS: https://pastebin.com/nKdzUhPT

Post client side rpt logs right when crash happens 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I added this hud to my Altis Life 5.0.0 localhost server, so the original Altis Life hud is gone but new hud is not coming to ingame. Just did everything like first postage told.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, podbot said:

I added this hud to my Altis Life 5.0.0 localhost server, so the original Altis Life hud is gone but new hud is not coming to ingame. Just did everything like first postage told.

R P T logs....................................................................................................................................................................................................................................??????????????????????????????

 

if you dont tell us what went wrong

WE CAN'T HELP YOU

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Deadlesszombie said:

R P T logs....................................................................................................................................................................................................................................??????????????????????????????

 

if you dont tell us what went wrong

WE CAN'T HELP YOU

https://pastebin.com/Kyy0xvxu here u go

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/20/2017 at 2:31 AM, Franco Drambuie said:

 

You do have the files - check the below location 0 assuming you have extracted the PBO. Check the script carefully and make sure you extract the HUD files into your textures folder and point the scripts to the new location 

LIFEctrl(IDC_LIFE_BAR_WATER_RING) ctrlSetText "VindicateAssets\images\textures\HUD\water0.paa";

to this

LIFEctrl(IDC_LIFE_BAR_WATER_RING) ctrlSetText "\Altis_Life.Altis\textures\HUD\water0.paa";

files location:

\Altis_Life.Altis\dialog\hud_stats.hpp

\Altis_Life.Altis\core\functions\fn_hudUpdate.sqf

\Altis_Life.Altis\core\functions\fn_hudSetup.sqf

If you do not have speakers and seatbelts scripts then do the below

//#define IDC_LIFE_BAR_Speaker 3007
//#define IDC_LIFE_BAR_SeatBelt 4203

 

 

10 minutes ago, podbot said:

 

no error logs, did you do as mentioned above?

Edited by Deadlesszombie

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Deadlesszombie said:

you can just click me on the server, my original discord name has unicode in it and may paste wrongly.

11b6arg.png

i mean i dont have discord aadress to join there :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

When i enter in the game i can't see the icons on the right, the server don't tell me any problem when i enter,

i have status bar, y menu,spawnmenu,robatm

I FOLLOWE ALL THE TUTORIAL the folder HUD it's on Texture

Edited by S3lvus

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, S3lvus said:

When i enter in the game i can't see the icons on the right, the server don't tell me any problem when i enter,

i have status bar, y menu,spawnmenu,robatm

I FOLLOWE ALL THE TUTORIAL the folder HUD it's on Texture

Good English 

RPT Logs? 

Did you change the file folders

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe I've done something wrong
-Replaced my files' content with the ones you have
-HUD folder was placed in /arma3/mpmissions/Altis_Life.Altis/textures/ folder
-Lack of profit

Edit: There was no report log either

Edited by TylerLane94
Extra info given

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Yozza said:

cannot get images to show followed the guide as i should.

here are my RPT logs.

 

https://pastebin.com/PeD4GEdn

you have other errors too.


23:56:21 Error in expression <[] spawn life_fnc_deathScreen;
 
 
 
class life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error position: <life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error Missing ;
23:56:21 File core\medical\fn_onPlayerKilled.sqf [life_fnc_onPlayerKilled], line 122
23:56:21 Error in expression <[] spawn life_fnc_deathScreen;
 
 
 
class life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error position: <life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error Missing ;
23:56:21 File core\medical\fn_onPlayerKilled.sqf [life_fnc_onPlayerKilled], line 122

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Deadlesszombie said:

you have other errors too.


23:56:21 Error in expression <[] spawn life_fnc_deathScreen;
 
 
 
class life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error position: <life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error Missing ;
23:56:21 File core\medical\fn_onPlayerKilled.sqf [life_fnc_onPlayerKilled], line 122
23:56:21 Error in expression <[] spawn life_fnc_deathScreen;
 
 
 
class life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error position: <life_nlrtimer
{
name = "life_nlrtimer";
>
23:56:21   Error Missing ;
23:56:21 File core\medical\fn_onPlayerKilled.sqf [life_fnc_onPlayerKilled], line 122

 

i have removed the other hud and how do i go about fixing it then? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×