Jump to content

josh.williams57

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About josh.williams57

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. josh.williams57

    Battleye Filters

    Hi everyone, i wanted to ask if there is anyone who may be able to help me understand how to do battleye filters. i have been watching vids and looking at tuts but can not understand. i have the log files down below: remoteexec.log setvariable.log Thanks in advance
  2. josh.williams57

    Looking for dynamic market script

    I thought 5.0 was still in development and 4.4r4 was more stable? Anyway ill give 5.0 a go. But do you know any dynamic market scripts for that?
  3. josh.williams57

    Looking for dynamic market script

    Yes. What version would you suggest to use?
  4. josh.williams57

    Looking for dynamic market script

    Hi everyone, I'm looking for a dynamic market script that works for 4.4r4. I've tried the dynamic market 5.0 and that does not work. i have Also tried RyanTT's dynamic market for 4.0 and cant seem to get it to work. i don't think its compatible. it just says I'm missing stuff that was never there. Thanks in advance!
  5. josh.williams57

    [Tutorial] 5.0 Dynamic Market

    Does anyone know where i can find a market system that works for 4.4r4?
  6. Hello everyone, I have been trying to remove the default welcome notification in the Altis life V5.0 for a while and can't figure out how to do it without the server killing itself because it can't find it. Just wanted to ask if anyone knows how to do it. Thanks in advanced
  7. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    Hey JedINyte, When setting the coordinates are they meant to be the dome coordinates? Also is the cpRate something I need to change? I don't know what cpRate does. Thanks
  8. josh.williams57

    Unflipping error

    Hey everyone, so I have found an issue with DLC vehicles on my server, they cannot be unflipped. wanted to know if anyone has a fix. Thanks in advance fn_VInteractionMenu: https://pastebin.com/uiv4YGDX RPT: https://pastebin.com/w3qszLMi
  9. josh.williams57

    Looking for police/medic textures

    Hey everyone, I'm looking for some Australian police/medic textures (vehicle/clothing), I have tried making it myself but I think it may be better to see if anyone with experience may be able to help me out. Thanks in advanced
  10. josh.williams57

    Good texture Tutorials????

    Hey everyone, Just wanted to ask if anyone knows of a good tutorial for texturing vehicles/uniforms. I want to make my own Australian medic/cop cars and uniform textures. Thanks in advance!
  11. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    I did notice when I was editing the coordinates I couldn't find where to put the coordinates for the dome.
  12. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    The only thing related to the Fed in the RPT I can see is: 11:50:14 Strange convex component322 in a3\structures_f\research\dome_big_f.p3d:geometryFire 11:50:14 Strange convex component327 in a3\structures_f\research\dome_big_f.p3d:geometryFire i have no idea it means anything. but its all i can see.
  13. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    Hey JedINyte, I have gone through the files to check the coordinates. I have changed what I think was what I needed to change but it did not work. I Wasnt really sure where to put the coordinates or which ones to use. Here are some pics of the coordinates and the files I changed: Thanks init.sqf fn_blastingCharge.sqf fn_boltcutter.sqf fn_repairDoor.sqf
  14. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    arma3server_2018-08-10_18-09-59.rpt Hey JedINyte, Thanks for the help I have enabled battleeye_friendlylogging now and the logs look mostly the same. I Will go through and check the coordinates that are set. Do you know how many files I change to update the coordinates of the fed??
  15. josh.williams57

    Tanoa Life - Fed reserve issue

    Hi JedINyte, Thanks for the quick response. Thanks for letting me know that my infiSTAR was really outdated, I hadn't realised that. I have restarted the server and robbed the fed again and this is the full rpt logs I have: https://pastebin.com/NUCfA99D I haven't actually moved the fed. Sorry, but I am unsure what you were asking when you said: " Ie in the life server too? ". Thanks,
×