Jump to content
FazeCHEF

[Tutorial] Vehicle Insurance

Recommended Posts

11 hours ago, one said:

If you're not running headless client you wont have that.

It looks like you have the table added in your database. you just need to go over every little part of the installation again. Some times it takes a couple of times to get it right. 

ok Here is what i get

"extDB2: Connected to Database"
Error in expression <und = time;
_cars = time;
_objs = time;
cleanupFSM setFSMVariable ["stopfsm",fal>
  Error position: <cleanupFSM setFSMVariable ["stopfsm",fal>
  Error Undefined variable in expression: cleanupfsm
"extDB2: Protocol Error: [0,""Error Statement Exception""]"

it is some error with FSM Cleanup i sent you the FSM it is as you have in the Tuttorial

i am using 4.4r4 version!

cleanup.fsm

Share this post


Link to post
Share on other sites

@one i double check everything ...its ok i follow the tuttorial but stil have problems

i check the logs and this is what i get 

"extDB2: Connected to Database"
Failed attempt to execute serverCommand '#exec users' by server.
Error in expression <und = time;
_cars = time;
_objs = time;
cleanupFSM setFSMVariable ["stopfsm",fal>
  Error position: <cleanupFSM setFSMVariable ["stopfsm",fal>
  Error Undefined variable in expression: cleanupfsm

Error in expression <cleanupFSM getFSMVariable "stopfsm">
  Error position: <cleanupFSM getFSMVariable "stopfsm">
  Error Undefined variable in expression: cleanupfsm

i send you my Cleanup.fsm to check it

 

 

cleanup.fsm

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/30/2016 at 3:00 AM, joew said:

I did all but i've some questions.
On Garage, i can see at vehicle's description that it don't have Insurance.
Help me, please. I'm using AltisLife v4.4 R4. 

1)

I don't have function.hpp in my dialog folder.
This file is in Altis_Life.Altis root folder and the name is FunctionS.hpp

So i've added it here:

class Dialog_Controls {
        file = "dialog\function";
        class bankDeposit {};
        class bankTransfer {};
        class bankWithdraw {};
        class displayHandler {};
        class gangDeposit {};
        class gangWithdraw {};
        class garageLBChange {};
        class impoundMenu {};
        class progressBar {};
        class safeFix {};
        class safeInventory {};
        class safeOpen {};
        class safeTake {};
        class sellGarage {};
        class setMapPosition {};
        class spawnConfirm {};
        class spawnMenu {};
        class spawnPointCfg {};
        class spawnPointSelected {};
        class unimpound {};
        class vehicleGarage {};
        class wireTransfer {};
        class insureCar {}; // here!!!
    };

 

2)

My _query is different from yours.

It is:

_query = format["SELECT id, side, classname, type, pid, alive, active, plate, color FROM vehicles WHERE pid='%1' AND alive='1' AND active='0' AND side='%2' AND type='%3'",_pid,_side,_type];

Anyway, i've replaced it with that u told on this guide.

But the problem is:

I went to a Car Shop npc, and can't find the option to buy with Insurance.
I went to the Garage, in car lists i can see that it don't have insurance, the insurance price, but again: no option to buy the insurance.

Where I can buy the insurance for my vehicles?
Is something that i need to do to place the option on the npcs, or something else?

Thank you very much!
 

 

I have same issue How to fix it ?

I used 4.4r4 and exdb2

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, AUSWIN said:

 

I have same issue How to fix it ?

I used 4.4r4 and exdb2

Its the first step. You have to add a button in your impound.hpp

Edited by ToxicRageTv

Share this post


Link to post
Share on other sites

 1:11:25 Error in expression <vInfo select 7),(_vInfo select 14)],true];
_vehicle disableTIEquipment true; >
 1:11:25   Error position: <];
_vehicle disableTIEquipment true; >
 1:11:25   Error Missing ]
 1:11:25 File \life_server\Functions\Systems\fn_spawnVehicle.sqf [TON_fnc_spawnVehicle], line 166
 1:11:25 Error in expression <vInfo select 7),(_vInfo select 14)],true];
_vehicle disableTIEquipment true; >
 1:11:25   Error position: <];
_vehicle disableTIEquipment true; >
 1:11:25   Error Missing ]
 1:11:25 File \life_server\Functions\Systems\fn_spawnVehicle.sqf [TON_fnc_spawnVehicle], line 166
 

 

Everything seems to work except spawning any vehicle from your garage once you add this.

arma3server_2019-05-10_01-11-18.rpt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...