Jump to content
XtayLoL

Classic : ExtDB3 No such node (.IP)

Recommended Posts

On 5/11/2019 at 10:29 AM, XtayLoL said:

It's quite strange that changing some code and the sqm this happens.

If you break anything in the included configs in "description.ext" (basically any config) it will cause a Config End of File error. That error will stop the name of the database node from being read, breaking everything.

You have this in your server RPT:

Warning Message: File mpmissions\__cur_mp.Altis\Functions.hpp, line 241: '/CfgFunctions/Life_Client_Core/Functions.': 'ï' encountered instead of '='
Warning Message: Config : some input after EndOfFile.

That strange character is usually an indication of a UTF BOM (hidden character) being in the file. Just run your "Functions.hpp" through: http://arma.imthatguyhere.com/bom

That should resolve the issue and fix your server if it finds one.
 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, XtayLoL said:

Wow thanks, I wasn't expecting that, Your website found 3 UTF BOM. thank you so much.

Dirty copy paster.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...