Jump to content
cryfermal

HELP WITH THE TASER IN ALTIS 5.0

Recommended Posts

 

USED ALTIS LIFE 5.0 WITH MOD SPERO THE TAZER DOES NOT WORK ME KILL ALL PEOPLE. ALREADY USE ALL THE OPTIONS THAT YOU PUT IN THIS FORUM BUT NO VALIO FOR ME USE A GAME GUN, THE TAZER MOD, BUT NOTHING IT MAKES THE ANIMATION IN THE SOIL DESCRIBED BUT THE PLAYER ALWAYS DIES, IT EQUALS THE DISTANCE TO WHICH IT ALWAYS DIES. THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR HELP . STEP ARCHIVES OF CONFIGURATION AND RTP

https://pastebin.com/FC0DGqeL

 

https://pastebin.com/UmjksBLv

 

 

2019/02/03, 20:36:44 "death_log: Weapon Death Message: Klaus Gunter has killed Infernal Cerq with Weapon Taser from 2 Meters"
2019/02/03, 20:36:44 Ragdoll - loading of ragdoll source "Soldier" started.

 

https://pastebin.com/NwY9TWhs

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

43 minutes ago, imthatguyhere said:

Is this a new server? Where did you get the files? You seem to be running a handleDamage from before 4.4r4.

 

IT IS A NEW SERVER OF ALTIS 5.0 UNTIL NOW IT WORKED EVERYTHING WELL AND SUDDENLY I START TO FAIL, YOU NEED TO SEND MORE ARCHIVES TO BE ABLE TO SEE IT

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, cryfermal said:

IT IS A NEW SERVER OF ALTIS 5.0 UNTIL NOW IT WORKED EVERYTHING WELL AND SUDDENLY I START TO FAIL, YOU NEED TO SEND MORE ARCHIVES TO BE ABLE TO SEE IT

The Taser should work fine in 5.0, but you've clearly copy and pasted a bunch of stuff, the file you have will not work as those macros don't exist in 5.0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×