Jump to content

Recommended Posts

i'm on 5.0 and when i install the pat down scripts i receive no error but in the cop menu the button shows but not the text the button also doesn't do anything? Will post client side rpt: 

14:43:43 Fresnel k must be >0, given n=1.4,k=0
14:44:07 "Past Settings Init"
14:44:07 "Executing client.fsm"
14:44:07 "Display 46 Found"
14:44:07 "----------------------------------------------------------------------------------------------------"
14:44:07 "               End of Altis Life Client Init :: Total Execution Time 30.069 seconds "
14:44:07 "----------------------------------------------------------------------------------------------------"
14:44:07 Error in expression <,"gang_area_2","gang_area_3"];
[] spawn life_fnc_autoSaveInv;
diag_log "-------->
14:44:07   Error position: <life_fnc_autoSaveInv;
diag_log "-------->
14:44:07   Error Undefined variable in expression: life_fnc_autosaveinv
14:44:07 File mpmissions\__CUR_MP.Altis\core\init.sqf, line 174
14:44:12 Loading movesType CfgMovesFishes_F
14:44:12 Reading cached action map data
14:44:12 MovesType CfgMovesFishes_F load time 49 ms
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Network simulation, time = 8465.904
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:45:37 Group C Alpha 1-1 (0x5acdf580) - network ID 2:5335
14:45:37  - no main subgroup
14:47:01 Ragdoll - loading of ragdoll source "Soldier" started.
14:47:01 Ragdoll - loading of ragdoll source "Soldier" finished successfully.
14:47:09 Remote entity want to supply: civ_1

 

fn_seizeClient.sqf

fn_seizeObjects.sqf

fn_seizePlayerAction.sqf

fn_copInteractionMenu.sqf

Functions.hpp

fn_setupActions.sqf

Arma3_x64_2019-01-11_14-41-35.rpt

Edited by CoolingxShadowa3

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/11/2019 at 2:48 PM, CoolingxShadowa3 said:

i'm on 5.0 and when i install the pat down scripts i receive no error but in the cop menu the button shows but not the text the button also doesn't do anything? Will post client side rpt: 

fn_seizeClient.sqf

fn_seizeObjects.sqf

fn_seizePlayerAction.sqf

fn_copInteractionMenu.sqf

Functions.hpp

fn_setupActions.sqf

Arma3_x64_2019-01-11_14-41-35.rpt

In your fn_copInteractionMenu.sqf you didn't give the button any text. As for the function, it doesn't even look correct. Fix what you did to _btn8 in that file!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×