Jump to content
Sign in to follow this  
sideshowsniper

testing life server

Recommended Posts

Clearly you haven't done it as it's still looking for Extdb2 O.o 

ii.png.c05ad258787e66bd672c59034d44dff5.png

You should look over it again, you have done something wrong or missed something :D 

 

EDIT: Your error is your startup parameters..... @ extDB2;;

 

gg.png.66716ee600f2321e82a7127491403f43.png

Edited by JedINyte

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should look like this: 

== "arma3server_64x.exe" -cfg=missing location\config.cfg -config=missing location\config.cfg -profiles=missing location\ServerProfiles\users\root -nosound -port=2302 -mod="@life_server;@extDB3;"

missing location needs you to enter the location of the file, ie, C:\arma3server\server\basic.cfg

My dev server on my pc startup looks like this in the batch file:

start "arma3" /min /affinity 3 "arma3server_x64.exe" -port=2302 -bepath=D:\arma3server\BattlEye -config=D:\arma3server\server\config.cfg -cfg=D:\arma3server\server\basic.cfg -profiles=D:\arma3server\ServerProfiles\Users\root -name=root -mod="@life_server;@extDB3;@infiSTAR_A3" -enableHT -nosplash -noSound -noPause -high -autoInit

Edited by JedINyte
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...