Jump to content
Repentz

Professional Looking HUD

Recommended Posts

Cheers - I now have the HUD working, but cannot toggle the earplugs..

My Keyhandler as follows;

    
    //O Key
    case 24: 
 {

        if (_shift) then {
            if !(soundVolume isEqualTo 1) then {
                1 fadeSound 1;
                systemChat localize "STR_MISC_soundnormal";
            } else {
                1 fadeSound 0.1;
                systemChat localize "STR_MISC_soundfade";
            };
        };
    };

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18.8.2017 at 7:39 AM, Repentz said:

 

life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#009900'>Put on Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' !life_seatbelt && vehicle player != player ']);
life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#ff3300'>Remove Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' life_seatbelt && vehicle player != player ']);

 

where i have to put that ?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/23/2017 at 12:18 AM, Franco Drambuie said:

@Repentz all sorted - thank you A+

Hey @Franco Drambuie,

I follow the steps to get the earplugs.

The logo comes up but it doesn't change when it's enabled and disabled.

How did you get it to fix?

Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Neon change your keyhandler as per below

    //O Key
    case 24: 
 {
 
 if(_shift) then    { 
 [] call life_fnc_fadeSound; 
 _handled = true;    };
 };

 

make a new file called fn_fadeSound.sqf into your functionsfolder

#include "..\..\script_macros.hpp"
life_fadeSound = !life_fadeSound;

    if (life_fadeSound) then
    {
        1 fadeSound 0.1;
        call life_fnc_hudUpdate;
    } else {
        1 fadeSound 1;
        call life_fnc_hudUpdate;
};

in your configuration.sqf add

life_fadeSound = false; below life_seatbelt = false;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Dave650 said:

@Repentz Nice hud , Since you posted this all i see on servers from people on here is your HUD lol. (At least its being used i guess xd)

Yeah it is a big upgrade from the original

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/10/2017 at 2:00 PM, Franco Drambuie said:

@Neon change your keyhandler as per below

    //O Key
    case 24: 
 {
 
 if(_shift) then    { 
 [] call life_fnc_fadeSound; 
 _handled = true;    };
 };

 

make a new file called fn_fadeSound.sqf into your functionsfolder

#include "..\..\script_macros.hpp"
life_fadeSound = !life_fadeSound;

    if (life_fadeSound) then
    {
        1 fadeSound 0.1;
        call life_fnc_hudUpdate;
    } else {
        1 fadeSound 1;
        call life_fnc_hudUpdate;
};

in your configuration.sqf add

life_fadeSound = false; below life_seatbelt = false;

 

@Franco Drambuie Can you put the code sorted please? I would appreciate

because for version 4.4r4 I see that it does not work, it does not work because the code is not well placed or I do not know

Edited by m0iises19

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

ACE 3 MEDICAL AND YOUR hud

******Hello, I currently have your Hud running in 5.0 perfectly. I decided to use ACE3 Medical. I would like to know if you knew the command to register in the hudsetup: to put ace

* * I already try: https://pastebin.com/Tw1tkFu6

and for hudupdate, I try to change all the "" "" damage player "" "" in: (player getVariable ["ACE_medical_bloodVolume", 100] (the HUD disappears)

* ** Then I try this script: https://pastebin.com/1zgAWgtQ

and for the HudUpdate, I did the same method as above.

The Hud in game and the 3 icons is Present (but the hud damage healt is semi-transparent (like a 0) and of course with the code 2, a new hud ace bizard appears in height.

* *** Then I tried to modify the hudsetup script of step 2; replacing [0,0,0,0,0,0] with [100]. This wipes out the game [0,0,0,0,0,0] that was not working well and just leaves a cross up.

what I wanted was that the logo decreases according to the loss of blood

I would not tell you many others try. These were the ones that made me hope.

If you already had you or another give the solution for your HUD. I would be happy to know the link.

I do not think this link is a report? :

 

 

°°°°°° EN FRANCAIS °°°°°°°

Bonjour , je possède actuellement votre Hud qui fonctionne en 5.0 parfaitement. j'ai décider d'utiliser ACE3 médicale . Je voudrais savoir si vous connaissiez la commande a inscrire dans le hudsetup : pour mettre ace

* * j'ai déjà essayer : https://pastebin.com/Tw1tkFu6

et pour hudupdate , j'ai essayer de changer tout les """"damage player"""" en  : (player getVariable["ACE_medical_bloodVolume",100] ( le HUD disparait)

 

* ** Ensuite j'ai essayer ce script : https://pastebin.com/1zgAWgtQ

et pour le HudUpdate , j'ai fait la meme methode que en haut.

Le Hud en jeu et les 3 icones est bien Présente (mais le hud damage healt est semi-transparent ( comme a 0) . Et évidement avec le code 2 , un nouveau hud ace bizard apparait en hauteur.

 

* *** Ensuite j'aii tester de modifier le script hudsetup de l'etape 2 ; en remplacant les [0,0,0,0,0,0]  , par [100] . Cela efface du jeu les [0,0,0,0,0,0]  qui marchais mal et laisse juste une croix en haut.

 

Je ne vous dirais pas les autres nombreux essaye. Ceux ci était ceux qui m'avais fait esperer.

 

Si vous aviez déjà vous ou un autre donner la solution pour votre HUD . j'en serais heureux d'en connaitre le lien.

Si vous avez le temps de répondre.

Merci à vous.

Amicalement.

 

Edited by PlutonMania

Share this post


Link to post
Share on other sites

where to put hud file ??

where to write this down 

life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#009900'>Put on Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' !life_seatbelt && vehicle player != player ']);
life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#ff3300'>Remove Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' life_seatbelt && vehicle player != player ']);

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, JeedZzZ said:

where to put hud file ??

where to write this down 

life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#009900'>Put on Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' !life_seatbelt && vehicle player != player ']);
life_actions pushBack (player addAction["<t color = '#ff3300'>Remove Seatbelt</t>",life_fnc_seatbelt,"",6,false,false,"",' life_seatbelt && vehicle player != player ']);

It says it

"setup actions"

as in fn_setupactions"

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/21/2017 at 12:30 AM, Repentz said:

 

Fadesound

#include "..\..\script_macros.hpp"
life_fadeSound = !life_fadeSound;

	if (life_fadeSound) then
	{
		1 fadeSound 0.1;
		call life_fnc_hudUpdate;
	} else {
		1 fadeSound 1;
		call life_fnc_hudUpdate;
};

 

configuration

life_fadeSound = false;

 

Hello all

@Repentz The icaon is on but when i press shift + o the sound not working and the icon to... i am using 5.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×