Jump to content
{LIT}Marley{LIT}

FIXED

Recommended Posts

this is in the A3_HACKLOG 12-01-2017.txt, its the error that people get when they join the altis life 4.4r4 server... MouseMoving EventHandler added (KICKED TO LOBBY):   0 should be -1

Anyone know how to fix it?

Edited by {LIT}Marley{LIT}

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, {LIT}Marley{LIT} said:

this is in the A3_HACKLOG 12-01-2017.txt, its the error that people get when they join the altis life 4.4r4 server... MouseMoving EventHandler added (KICKED TO LOBBY):   0 should be -1

Anyone know how to fix it?

open your infiSTAR_Config.sqf, now press ctrl f and search mousemoving. Disable this

/*  MouseMoving EH check */ _MOH = false;	/* true or false */	/* announces: "MouseMoving EventHandler added" - needs to be disabled for UAV scripts and such.. */

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, StonerGaming said:

open your infiSTAR_Config.sqf, now press ctrl f and search mousemoving. Disable this

/*  MouseMoving EH check */ _MOH = false;	/* true or false */	/* announces: "MouseMoving EventHandler added" - needs to be disabled for UAV scripts and such.. */

 

Can you be my dad please.... I love you

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, {LIT}Marley{LIT} said:

Wait, it worked for only 1 person who wasnt admin. Other people that join have the same message!?!?!?!

did ou disable it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×