Jump to content

ResilientPower

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ResilientPower

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    sent you a message @(AOGN)Sidewinder
  2. ResilientPower

    MCC Sandbox setup help

    So under CfgRemoteExec under server only functions add: F(TON_fnc_mcc_fnc_fps,SERVER)?, Ill try it and get back for update. Thanks, @Deadlesszombie for your reply.
  3. ResilientPower

    MCC Sandbox setup help

    Hey guys I was wondering if someone could help out with this post. I am trying to create a Life gamemode that allows for missions for BLUEFOR side and one of the best tools to do so is MCC. Here is the issue, whenever I click login on MCC it gets rid of the menu and disappears and then re-appears without logging into the console. Check below for the RPT and pictures of the menu from in-game. RPT Log In-Game picture of MCC Console------------------------- When you are running MCC normally the red box outlined in the picture has a number normally attached to it when running a multiplayer server. But whenever run on Life server, it is always at 0fps. I am pretty sure that CfgRemoteExec has something to do with this but i dont know what to add for it to accept the function
  4. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    1feadade040# 442675: cup_suv.p3d
  5. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    Anyone else have any ideas for a fix?
  6. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    I am using 5.0 aswell ## I've done it with 4.4 and 5.0, I've always left the conditions blank as no need to have playerside checks for cars as they are added to playerside shops and people driving without a license gets their car impounded and ticketed for RP. ## Config_Vehicles.hpp------------------------- Check and see if you see any discrepancy's here with what i have if you can. 2. Server is running the mod pack and Bikeys are in the proper folder. As i can buy them and HAVE the keys in my inventory 3. I use GTX Gaming server host. So I dont know what they run. I would imagine they use 64bit but I could be wrong.
  7. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    @Deadlesszombie Well, what is it that you do different that we are missing? Thats what we are after here. I am using the default database with the default map with default settings on the map. The only thing that has been done to my server is that I have installed the mods and thats it "and editing the vehicles into the shops". So by what you have said, thats all you have done and have not had any issues? If so, what version of altis life & database are you using?
  8. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    what @Deadlesszombie, I need elaboration on your comment to try and help find the solution.
  9. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    Thats what I am thinking Side, but I have combed through the code looking for something and either I am blind "probably" or the database doesn't know what to do with the cars. I tried a different Mod pack and it did the same thing so.....
  10. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    I impounded the Vehicle as a cop to see if it would disappear. Testing wise. Which the Vanilla vehicles do delete and impound. The line i am referring to, i have not changed anything yet, I have tried it in the past and it didn't work, so i went back to default settings as posted link below. fn_storeVehicle.sqf Line#15 The config vehicles is set properly because i bought the car not rented it, Link below will show code. Config_Vehicles.hpp Lines 26-29 & Lines 418-443 Everything is set properly i believe. It has to do with something leading towards the database "but i don't know how the database differentiates between vehicles."
  11. ResilientPower

    Storing Vehicle in Garage Issue.

    Ok, the objects from the RPT are taken care of. I can Impound the vehicle but the Vehicle does not disappear and as you can see in picture, its underneath the ground. "see Image below" Impounding Vehicle Picture I do have the Keys as the civilian when i buy them from the shop "see picture below"------ And if i disconnect and reconnect to the server, the vehicles are gone and Keys are no longer in Inventory Vehicles Purchased from shop Keys in Virtual Inventory The file to which you refer fn_vehicleStore line #13------- _nearVehicles = nearestObjects[getPos (_this select 0),["Car","Air","Ship"],30]; //Fetch vehicles within 30m. I have edited this line to reflect the individual vehicles that are sold at the shop I.E. ["Car","Air","Ship","CUP_C_UAZ_Open_TK_CIV","CUP_C_UAZ_Unarmed_TK_CIV"],30]; //Fetch vehicles within 30m. Unless there is something that I have missed when editing this file of-course. This still has no effect on the storage part of the Vehicle at the garage. It still says "There isn't a vehicle near the NPC" UNLESS, you are referring to the life_server.pbo that is in the server file, in that case. If there is something that needs to be edited I dont know what that something is....
  12. I am having an issue with trying to add CUP vehicles or beyond that any modded vehicle to the game. I know that this is probably not the place to ask these questions but I have searched everywhere and this is the last stop. "hopefully someone can help :)" I have a general understanding of code and how to implement it into the game. By no means do I know how to write it. Hosting Service: GTX Gaming Version of Altis Life: 5.0 SQL Mode is set to strict "so says the hosting service" Whenever I try and add a modded vehicle into the game 1. I add it to the shop correctly because i can purchase it. 2. Whenever I try to store the Vehicle into the garage it tells me. "There isn't a Vehicle near the NPC" <-----------This is the part I am having an issue with. "Vanilla Vehicles of-course work and store correctly as they should, modded Vechs are the only problem" ==================================================================================================== RPT logs indicate: RPT LOGs This log is reoccurring over and over. ExtDB log indicates: extDB Logs From the server extdb file logs Thanks guys if you can help and if not oh well, I will figure this out eventually "I hope lol"
×